Luominen

Suositeltavia englanninkielisiä luomistieteen, kreationismin linkkejä, joissa tuodaan esille myös viimeisimpiä alan tutkimuksia, ovat:

www.answersingenesis.org
Tunnetuimpia ja suurimpia kreationismin kansainvälisiä puolestapuhujia. Answers in Genesis järjestöllä on Yhdysvalloissa mm. hyvin suosittu Luomistieteen museo. Nettisivut ovat erittäin laajat ja sieltä löytyy lisää linkkejä aiheeseen. Järjestön suosittu toiminnanjohtaja Ken Ham luennoi eri puolilla maailmaa luomisen tieteellisistä perusteita ja Raamatun luotettavuudesta hyvin kansantajuisesti.

www.crsq.org
The Creation Research Society, tiedemiesten ja maallikkojen yhdistys, joka on puhunut raamatullisen luomistapahtuman puolesta vuodesta 1963 lähtien. Yhteisöllä on iso tutkimuskeskus USA:n Arizonassa.

www.icr.org
The Institute for Creation Research. Luomisen ja maapallon historiaan paneutunut tutkimuslaitos, jonka työyhteydessä on lukuisia maailman johtavia kreationisteja. He ovat kirjoittaneet paljon tieteellisiä tutkimuksia ja artikkeleita eri puolilla maailmaa. Laitos on syntynyt Australiassa, josta on lähtöisin suuri joukko kreationismia puolustavia tiedemiehiä. 

www.creation.com
Australialaisen tohtori Carl Wielandin vuonna 1978 käynnistämä luomistieteen yhteisö, jolla on tänä päivänä toimintaa noin 170 maassa. Yhdistyksen tunnettuja julkaisuja ovat kansantajuinen Creation -aikakauslehti sekä tieteellisempi Journal of Creation.

Creation -aikakauslehteä käännetään suomeksi Luominen -nimellä. Perustietoa aiheesta saa sivulta www.luominen.fi/sivut/
Tuolta sivustolta löytyy lisää linkkejä suomenkielisiin alan sivuihin.