Levin linkkejä

Lev Hatsafon Facebook avoin ryhmä

http://www.rescueinisrael.org

Ohel Avraham yhdistys tekee työtä syrjäytyneiden ja päihderiippuvaisten parissa. Järjestö on Lev Hatsafonin yhteistyökumppani Israelissa.

http://www.seurakuntalainen.fi/

Lähi-idän erikoistoimittaja ja myös Polttopisteessä -lehden toimittaja Heikki Kangas kirjoittaa eri kristillisten medioitten yhteisessä portaalissa blogeja ajankohtaisista Lähi-idän teemoista. Blogit ovat suoraan linkissä:
http://www.seurakuntalainen.fi/blogit/kangas


http://heikkikangas.wordpress.com/

Toimittaja Heikki Kankaan varhaisempia taustablogeja mm. talven 2009 Gazan sodasta. Uusia kirjoituksia ei ole julkaistu kevään 2010 jälkeen, koska Kankaan säännöllisempi blogi -kirjoittelu on tällä erää siirtynyt Seurakuntalainen -portaaliin. Taustablogit on yhä luettavissa, mutta uusia kirjoituksia tähän blogiin tulee vain erikoistilanteissa.

http://www.kinnerettours.fi/
Kinneret Tours, joka tukee matkajärjestelyillään osaksi Lev Hatsafon yhdistyksen toimintaa ylläpitää omia kotisivujaan. Tähän saakka Lev Hatsafonista on ollut näillä Israelmatkailun erikoissivuilla lyhyt esittely. Sivuilta pääsee nyt klikkaamaan suoraan näille Lev Hatsafon - Pohjoisen Sydän ry:n kotisivuille.

http://www.kinnerettours.fi/Artikkeleita%20ja%20uutisia/index.htm
Kinneret Toursin sivuilla on Uutisia ja artikkeleita osio, joihin päivittyvät aika ajoin Heikki Kankaan viikoittaiset Radio Dein taustaraportit kirjoitetussa muodossa. Dein raportit kuullaan torstaisin kello 9.30 ja 17.30 ja uusintana lauantaisin kello 15.35.

http://www.radiodei.fi/
Tällä sivustolla on ohjelmatietoja kristillisestä Radio Deistä, jonka lähetyksiä voi kuunnella myös netin kautta. Lev Hatsafon tukee Sykettä Israelista ohjelmaa, joka tulee ke-pe klo 7.45.

http://www.tv7.fi Keskiviikkoiltaisin klo 21.10 TV7 lähettää Jerusalem Studio -ohjelman. Se on TV7 Jerusalemin toimittama 30 minuuttinen ohjelma, joka antaa katsojalle syvempää ymmärrystä Israelin tapahtumista. Keskustelun aiheina ovat mm. Israelin sisä- ja ulkopolitiikka, yhteiskunnalliset muutokset, arkeologia sekä uskonto.
Tähän asti lähetetyt ohjelmat voi katsoa TV7:n arkistosta linkistä:
http://www.tv7.fi/vod/series/?series=18738

Tälle sivulle kootaan lisää kiinnostavia Lähi-itään ja Israeliin liittyviä linkkejä.